Mökille sähköt. 

AIKA LAITTAA MÖKILLE AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄ. PYSTYMME TOIMITTAMAAN KILPAILUKYKYISEEN HINTAAN SINUN TARPEISIIN SOPIVAN JÄRJESTELMÄN. PYYDÄ TARJOUS NIIN YLLÄTYT KUINKA EDULLISESTI SAAT MÖKILLE TARVITTAVAT MUKAVUUDET. 
KAUTAMME SAAT TSC XT360R-PD AURINKOPANEELIT. PIENELTÄ M2 ALALTA SUUREMPI TEHO. PANEELIT TUOTTAVAT PILVISELLÄ KELILLÄ HUOMATTAVASTI ENEMMÄN SÄHKÖÄ, KUIN PERINTEISET AURINKOPANEELIT. TÄMÄ ON TÄRKEÄ OMINAISUUS, KUN PANEELIT ON KYTKETTY AKUSTOON. TUOTTOTEHO ON JOPA YLI 5 KERTAINEN.
TSC PANEELEISSA ON TEKNIKKAA MITÄ EI MUISTA PANEELEISTA LÖYDY. PANEELIT OVAT KALLIIMPIA, MUTTA PANEELEITA TARVITAAN VÄHEMMÄN. TÄMÄN VUOKSI PANEELITELINE KUSTANNUKSET OVAT PIENEMMÄT.
JÄRJESTELMÄN HUIPPUTEHON TUOTTO VOIDAAN MITOITTAA PIENEMMÄKSI, JOTEN KUSTANNUSSÄÄSTÖÄ TULEE LATAUSSÄÄDINTÄ MITOITETTAESSA.
 
PANEELIT TUOTETTU U.S.A:SSA, MISSÄ PANEELEITA ON KÄYTETTY AVARUUSTEOLLISUUDESSA JO 60-LUVULTA.
 
PANEELIT YHDISTETTYNÄ VICTRON SÄÄTIMELLÄ ROLLS AKKUIHIN, SAAT LUOTETTAVAN SÄHKÖLIITTYMÄN MÖKILLESI ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA. VOIMME TOIMITTAA JÄRJESTELMIÄ KAIKENKOKOISEEN TARPEESEEN.
 

SW-ENERGIAN SIVUILTA LÖYDÄT KATTAVAN VALIKOIMAN MÖKKITUOTTEITA.

MYÖS KAASULLA TOIMIVIA LAITTEITA. ESIM VOIT SAADA  LÄMPIMÄN KÄYTTÖ-             VEDEN HANASTA.

  • facebook
  • w-tbird
  • w-googleplus

Osoite

Kuhajärventie 33

41330 VIHTAVUORI

 

Puhelin

GSM 040 761 2996
 

EKOLOGINEN LÄMMITTÄMINEN

UUSIUTUVIA ENERGIAMUOTOJA KÄYTTÄMÄLLÄ SÄÄSTÄMME LUONTOA. UUDENAIKAISET HYVÄLLÄ HYÖTYSUHTEELLA TOIMIVAT JÄRJESTELMÄT SÄÄSTÄVÄT MYÖS RAHAA.

 

VAIHDA SÄHKÖ- TAI ÖLJYLÄMMITYS EDULLISEMPAAN!

Page Design By Tomi Tuuliranta

Y-Tunnus 1741397-9